تکیه بر فناوری تولید  انبوه پرتاب موشک زیر دریا-راهبرد معاصر
عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حاج سید علاءالدین میر محمد صادقی رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است
فرمانده نیروی دریایی ارتش اعلام کرد؛

تکیه بر فناوری تولید  انبوه پرتاب موشک زیر دریا

دریادار خانزادی از سیاست سازمان تحت امرش جهت تولید انبوه پرتاب موشک زیر دریا پرده برداری نمود. خانزادی افزود: «نیروی دریایی به فناوری دست یافته که پرتاب موشک از عرشه زیر سطحی و از زیر دریا انجام شود که نیروی انسانی، زیر دریایی،‌ موشک و کپسول موشک تماما بومی و ایرانی هستند.»
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 03
کد خبر: ۲۶۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ رونمایی از جدیدترین دستاوردهای نظامی از سوی ارتش، سپاه و یا وزارت دفاع این روزها به امری متداول بدل شده و کشورمان را بیش از هر زمان در برابر تهدیدات نظامی دشمنان مصون ساخته است.

 

در جدیدترین پیشرفت نظامی صورت پذیرفته از سوی دلاورمردان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران؛ دریادار خانزادی فرمانده این نیرو اعلام کرد: «در حال فناوری تولید  انبوه پرتاب موشک زیر دریا هستیم. سال گذشته برای اولین بار موشک زیر آب پرتاب شد.»

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش همچنین از برگزاری رزمایش مشترک ایران، چین و روسیه در دی ماه ۹۸ خبر داد و گفت: هیاتی از نیروی دریایی روسیه و چین در تهران مستقر هستند که قرار است رزمایشی مشترک در دی ماه برگزار شود که این نمایش اقتدار جمهوری اسلامی ایران است.

 

امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش امروز به همراه «سعدالله نصیری قیداری» سرپرست دانشگاه شهید بهشتی از پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی بازدید کرد.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش  اظهارداشت: آبان سال گذشته برای اولین بار موشک زیر آب پرتاب شد و امروز در حال تولید انبوه این فناوری هستیم.

 

دریادار خانزادی به دستاوردهای نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و یادآور شد: در نیروی دریایی به فناوری دست یافته که پرتاب موشک از عرشه زیر سطحی و از زیر دریا انجام می شود که نیروی انسانی و زیر دریایی، موشک و کپسول موشک بطور کامل بومی و ایرانی هستند.

 

وی همچنین با بیان اینکه قدرت دریایی در گرو قدرت تمدنی است، گفت:  تمدن دریایی همان مردمی هستند که کنار دریاها اسکان دارند.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان ایران بعد از روسیه بزرگ ترین ناوگان دریای خزر را دارا است، گفت:  بزرگترین ناو لجستیکی خاورمیانه در اختیار ایران است و با یک بار سوختگیری می تواند یک دور، دور کره زمین بزند اما بسیاری گمان نمی کردند این اتفاق رخ دهد.

 

دریادار خانزادی خاطرنشان کرد: نیروی دریایی ارتش برای بهره گیری از ظرفیت های دانشگاه شهید بهشتی و پردیس شهید عباسپور آمادگی کامل دارد.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره نقش نیروی دریایی در گام دوم انقلاب، احیا تمدن دریایی اظهارداشت: اگر با دقت به بیانه گام دوم انقلاب نگاه شود، این بیانیه برای جمهوری اسلامی ایران معجزه است  و در واقع نقشه راه ارزشمندی برای کشور است.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: در بیانیه گام دوم انقلاب به امنیت، علم و دانش به عنوان بسترهای مهم توسعه تاکید شده است.

 

دریادار خانزادی با یادآوری اینکه بیانیه گام دوم انقلاب تاکید به  تمدن سازی دارد، گفت: نگاه ویژه به تمدن دریایی کشور وجود دارد، همواره در طول تاریخ، ایران یک کشور دریایی بوده، اما امروز رد پای کمرنگی از تمدن دریایی وجود دارد.

 

وی خاطرنشان کرد: وقتی صحبت از توسعه تمدنی است، استفاده از ظرفیت ها برای فرآیند توسعه اهمیت دارد.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ادامه داد: برای اولین بار در کشور توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام نهضتی برای توسعه دریا محور راه اندازی شد که امید است سیاست های کلی تا پایان سال شکل گیرد.

 

دریادار خانزادی با بیان اینکه منابع در مرزهای یک کشور محدود است، خاطرنشان کرد: اقتصاد می خواهد منابع را به کالا و خدمات تخصیص دهد تا با همه ظرفیت ها بالا ترین بهره وری تولید را داشته باشیم.

 

وی خاطرنشان کرد:  ۷۰ درصد کره زمین را آب تشکیل می دهد اما جمعیت متمرکز در خشکی ها قرار گرفته اند و  ۸۰ درصد مردم در ۲۰۰ کیلومتری آب زندگی می کنند.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش با یادآوری این که پیوستگی آب های سطح کره زمین یک سیستم پیوسته تحرک ایجاد کرده است، گفت: ۴۴ کشور جهان در خشکی محصور هستند اما امکان دسترسی بلاواسطه به همه خشکی ها توسط شناور در دریا میسر می شود.

 

دریادار خانزادی به فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت دریا اشاره کرد و افزود: دریا یکی از ظرفیت های بسیار بزرگی است که در اختیار کشورها قرار دارد که ارزان ترین روش حمل و نقل کالا نیز به شمار میرود.

 

وی یادآور شد: دریا بزرگ ترین منبع تامین مواد خام و مواد غذایی است. یک کشتی ۴۰۰ هزار تنی مساوی است با ۲۰ هزار کامیون ۲۰ تنی که در واقع اصلا میسر نیست که از طریق جاده ها منابع نفتی جا به جا شوند.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه با ۱۲ کشور همسایه مرز دریایی وجود دارد، گفت: یعنی در واقع ایران با ۸۰ درصد کشورهای همسایه مرز دریایی دارد، از ۹ گذرگاه راهبردی در دریا که کالا باید از آن عبور کند، ۵ گذرگاه در کشور ما قرار دارد.

 

امیر خانزادی با یادآوری اینکه انبار انرژی جهان در منطقه خلیج فارس قرار دارد، خاطرنشان کرد: بیش از ۶۰ درصد نفت و ۴۵ درصد گاز جهان در این منطقه قرار دارد.

 

وی تصریح کرد:  امروز ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن، تقریبا ۳۰۰ مایلی جنوب ساحل چابهار مستقر شده است و این ناوها ۵ تا ۶ هزار نفر نیز خدمه دارد.

 

وی ادامه داد:  این خدمه برای راهبری حدود ۹۰ فروند هواپیما به کار گرفته می شود که هزینه راهبری یک ناو هواپیمابر در ماه هزار میلیارد تومان است.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان  اینکه بیشترین دزدی دریایی در خلیج عدن انجام می شود، یادآور شد:  این منطقه یک تهدید جدی برای کشورها محسوب می شود و در آینده هم توسعه می یابد

 

امیر خانزادی تصریح کرد: در این منطقه ۳۰ کشور دنیا ناو جنگی دارند و ناوشکن های الوند و ناو بوشهر در حال گشت زنی برای تامین ناوگان های تجاری ایران هستند.

 

وی به دستاوردهای نیروی دریایی کشور افزود: در نیروی دریایی به فناوری دست یافته که پرتاب موشک از عرشه زیر سطحی و از زیر دریا انجام می شود که نیروی انسانی و زیر دریایی، موشک و کپسول موشک به طور کامل بومی و ایرانی هستند.

 

وی همچنین با بیان اینکه قدرت دریایی در گرو قدرت تمدنی است، گفت:  تمدن دریایی همان مردمی هستند که کنار دریاها اسکان دارند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده